Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Aug 14, 2011

Join Us

Assalammualaikum...
agak lama x update blog kan..

K.sue nak tunjuk a few pics..tapi sayangnye dah terdelete dr hp..bende pun dah x de klau nak amik gambar semula huhu..Gambar ape? actually, cebisan2 felt yg K.sue simpan..x penah buang start dari mula2 wat felt.. banyak gak tau, leh buat bantal..(da buat pun). X pe la, biar aje ah..

Baru-baru ni, K.Sue create group kat Facebook....Geng Felt Crafters, kalau sudi, join lah. Kita berkumpul kat sana, sembang2, kongsi2 idea..support each other nyer  business. U all boleh tinggalkan link blog, ada list utk crafters n suppliers juga. Boleh create pic album n masukkan gambar craft u all. Sama2 kita leh tengok n comment. So far K.Sue puas hati, sebab all the members very sporting. Bisnes, bisnes juga..tp support cukup baik :) So , yang belum ..jom join us :).



No comments: