Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jul 25, 2011

My Messy Work Place

Meh tengok sini..hahaha..my messy work place.. adoi..sakit pale ek..serabut betul.. meh tolong kak sue kemas...
Tada..okay dah kemas, (buat sementara waktu)..x berapa sakit mata nak tengok kan.. ada sape nak share jugak? Kak sue nak tengok tempat kerja korang..kalau ada pics to share, tinggalkan link kat komen ye.
**********************************************
Klik Sini : Pre Order Felt.
update: stop selling!!

2 comments:

mira said...

k.sue byknye yg da potong felt tu..buat ready made eh?jenuh nak gunting satu2 kan..hehe^^

Sue said...

bukan readymade mira..sume org tempah..akak x dan nak buat readymade..

by the way..tq singgah