Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Jul 21, 2011

ala-ala contact lense

Sambungan dari entry yang lepas..
Ini lah dia, sume tu eyes 'selfmade' ni. Ala-ala contact lense, colourful gitu. So sume pakai contact lense okay.   
Penat juga lah jari..tapi nampak cantik lak sebab berwarna-warni.
Janji nak post entry ni semalam..tapi x sempat sebab ada hal di Kuantan.

Teringat pasal semalam, saya dan hubby singgah di sebuah restoran, disebabkan waktu tu dah terlepas waktu breakfast n kalau nak lunch, awal sangat pulak, so kami just minum je. Then lepas bayar, hubby tanya ," harga air dah 2.00 ke segelas?" hihi kami  minum teh ais n lime. (selama ni x perasan sebab oder ngan food sekali kan, men bayar je) Maybe tempat lain ada yg lebih mahal..ade ke? Sume mahal dah weh..pohpaleh kata org Pahang

2 comments:

NJ Creative said...

tak tak pe...kat kuantan ni mmg mahal..kalah KL. KLu kat tmpat lain RM15 tu leh makan utk 3 org tp klu kat kuantan 2 org jer...hehe

Sue said...

ha kan, tu la pasal..