Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

May 25, 2011

Oder Kawan2 Niesa

tq kat niesa :) dah lama tak buat name keychain design ni. saya guna soft2 kaler sume..except for purple tu je yg gelap sikit. dalam pic ni nampak cam kaler biru..tapi sebenarnya purple. eh.. nampak cam ade watermark baru kan...hihi actually my sis tolong buatkan. nanti la kite citer pasal watermark tu. entry ni as sesi warm up je dulu :).

No comments: