Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 25, 2011

Handphone Charms - Acu Ati

Assalammualaikum. 
Friday morning yang tenang..alhamdulillah, masih diberi peluang  bernafas dibumiNya. 
Baru selesai satu lagi projek ni.  Ordered by my little sister untuk charity program kat kolej dia. Bila tengok sume comel2 rasa berat hati pulak nak bagi kat orang. hihi yg rasa berat hati nak bagi tu sebenarnya lebih baik dari kita bagi sesuatu benda yg kita dah tak mau kan..:) So layan the pictures. I dah combined them all.



2 comments:

athirah auni said...

akk, ade owg na oder lagi :)

Sue said...

ok..boleh, tapi siapnya tu tak tau bila hihihi..
pape inbox me ek :)