Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Feb 5, 2011

BULK ORDER - Kak Lina

Salam..
Jom layan pics dari bulk order yang terbaru. Barang-barangnya dah pun sampai ke tuannya.

Kat sebelah ni pic handphone charm. Ada rabbit, kitty, love, munge, froggy, mushroom, star & cupcake. Design ni Kak Lina yang pilih.



Okay..gambar kat sebelah kiri ni pulak adalah untuk keychain. Bezanya, keychain lebih besar dari hp charm. Design pun Kak lina yg pilih.




Yang ni pulak name keychain. Kak Lina ni suka ngan design kete saya..
Tq sebab sudi order ngan saya. Bukan first time ye.. Kak lina dah 2 kali
order tau..bukan 1, 2 pcs..tapi 100+++ ye.  Katanya suka dengan hasil kerja dan juga harga bulk order yang ditawarkan. Memang betul..BERBALOI SGT.

Nak tau lebih lanjut, klik pada button BULK ORDER.


Sekarang ni saya tengah buat satu lagi bulk order. Nanti saya uploadkan gambar2nya. Dan paling best..ada banyak design baru :). So tunggu ye.
Until then, take care :).

No comments: