Follow by Email

Lets Pray For Gaza

" YA ALLAH, sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung ababil untuk menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami bermohon kepada Mu Ya Allah, Turunkanlah bantuan Mu kali ini kepada umat Islam di Palestin. Hancurkanlah rejim Zionis yang kejam Ya Allah.. Amin "

Aug 28, 2010

Pencil's Cover

Cover untuk pencil ni boleh guna untuk pensil warna juga.
Tak de lah comot-comot pencil case nanti. Tambah bersemangat lak nak menulis..hihi.

Just RM1.00 per pcs. Oderlah banyak-banyak boleh bagi anak murid, anak buah , bagi je la kat anak-anak, sure suka. nak resell pun boleh. Harga boleh runding :).

No comments: